Jiashan bogatih tekstilne trgovanja Co., Ltd
call us on: +8618057327336

Иokoladnu čipke

Иokoladnu čipke je napravljeno od иokoladnu materijala, potrebna da rez иokoladnu tkaninu na komade, onda uspeti kao na čipke skraćivanja prema procesu dizajniranih od strane računara. Su putevi rezanja иokoladnu tkanina

Product Details:

Иokoladnu čipke je napravljeno od иokoladnu materijala, potrebna da rez иokoladnu tkaninu na komade, onda uspeti kao na čipke skraćivanja prema procesu dizajniranih od strane računara. Sečenje putevi иokoladnu tkanine su toplo i hladno rezanje, иokoladnu čipke koja koristi vruće rezanje neće biti rasuta kosa nakon pranja, prema ovome vruće rezanje uvek će se koristiti. Иokoladnu čipke uvek koristi na garderobu, иokoladnu čipke imaju stereo smislu vrlo jak, tako da je vrlo popularan kod modni dizajner, široku primenu u garderobu. Ali glavni nedostatak od иokoladnu Lejs, kada to иipku na odeжi, ne perem odeću pored aparata, batine kako pere ručno.

Pošto su tkanina Jingwei Lichtung, narocito sklona ventilacije, zajedno sa smanjenje broja pripadnika obrade farbanu tkanine osećaj adekvatnu i posebno mekana, moderne žene da pratim modne tkanine. Иokoladnu čipke mekan, Qingbotouming, osetim glatko i spojite, izgled svetlo u relaksaciju, sa dozom dobar Propustljivost i zavesi, sa snažnim osećanjem udobnost u garderobu, vrlo elegantno; elegantna glatka prozirne karakteristike, иokoladnu čipke haljina dovesti neviđenih divan efekat, romantično ukus. Napunjen u gornji deo tela, ne samo šarmantni i elegancija Chen Yi, nosi se više opušten, osim dodavanja i radost i lepotu u procvatu. Bilo velikih izložen kože i seksi rez ili intelektualne kul minimalističkim stilom, ne gnjavi s, uvek napravi ženu dodaje 100 pro i nudimo vam sve vrste zaljubljene osećanja.

Održavanje

1. Ne budi dugo haljina visi u ormaru, u suprotnom će meko slobodi љifon usahnu deformacija.

2. biti oprezni da ne vode. Ako lokalnog mokar, jednostavno ih potopim pranje, peglanje poslednji napor da biste izbegli kontrakcija. Kap po kap osuši prirodno nakon pranje ne zavrnuti.

3. teške dekorativne љifon najbolji stan u ormaru, ovo nije lako deformisana.

4. kroz иokoladnu haljinu ne može izvršiti u plastični džep, najradije u tvoj džep tkanina, za disanje ovde i neće prikupljati prah.

5. ako je crveno vino ili ulje na banketu, postoje dva trikovi.

Metod jedan: prvo sa papirom ubruse da prihvati, a zatim pronaći soje obrok ili brašno, suva površine vode, i onda lagano propale prah mrlje od prirodno usisani daleko.

2. metod: Brisanje mrlja kiselom vodom je efikasnija.


Hot Tags: иokoladnu čipke, satenske tkanine, Kine, proizvođači, fabrika, trgovina na veliko
Feedback
Contact Us

JiaShan bogatih tekstilne trgovanja Co., Ltd

TEL: +86-573-84012726/84012986

M/DOTERIVANJE +8618057327337

FAKS: +86-573-84134111

E-mail: lily@flyerlace.com

Adresa: No.518 JiaShan aveniji, sobi 1001-1011, QiaoKe trgovanje zgradu centra, JiaShan(CN)

Sajt: http://www.flyerlace.com/

Hot tags: elastic lace trim chemical lace fabric embroidered lace fabric embroidered lace elastic tricot lace

Copyright © Jiashan bogatih tekstilne trgovanja Co., Ltd