Jiashan bogatih tekstilne trgovanja Co., Ltd
call us on: +8618057327336

Gaggia čipke

Gaggia čipke

Gaggia čipke mrežica čipke je jedan, na kraju krpu koju su koristili je prozirna tanka mrežica, uglavnom koristi u kragni, kragni je napravio prozirnu, više pokrivenost od satena ili svile iznad. Za razliku od elegantnog la

Product Details:

Gaggia čipke mrežica čipke je jedan, na kraju krpu koju su koristili je prozirna tanka mrežica, uglavnom koristi u kragni, kragni je napravio prozirnu, više pokrivenost od satena ili svile iznad. Za razliku od elegantne čipke zamagljen, nego i iz meke PRELIVNI љifon, Gaggia jedinstveni šarm leži u njegov izgled svetlo-cisto i srиan trodimenzionalni oblici. Njegov "Zatvori" organdy iako vrlo je sličan, ali oni koriste različite priprema procese. Staklo prediva, uglavnom iz Lake sheen prediva i Gaggia materijali su najlon i majka od poliestera vlakno, dodavanjem bombe, false Zavrni, Sub-povezuju sa više kanala program dovrši. U odnosu na glatku teksturu stakla prediva, Gaggia osećaj više delikatna i lako oblik, i ovo je jedan od razloga za francuski Gaggia željena opcija dizajna u svadbeni haljina.

Obični Gaggia sastojci: Gaggia 100% poly, 100% najlon i poliester i najlon, poliester i svilena, najlon i svilena razdvajanja. Čisti, prozirne, uprljana jarke boje, lake teksture, slična svilene proizvoda faza, Gaggia, tvrdo, kao sintetičkih postavu, tkanina, ne samo za proizvodnju vencanje, nego i za pravljenje zavese, haljine, ukrasi za jelku, sve vrste nakita, torbe, takođe može koristiti za vrpce. Post-procesuiranje kao što: slomljen, okupljaju bronzer, premaza, itd., stil pogodniji za širi opseg.

Kako se pere Gaggia tkanina:

Sintetičke Gaggia ruku oprati vodom, stvarno Siou pranje ruku Gaggia najbolji, koristi posebne svilene deterdžent ili neutralni sapun, prve ruke pre izlaska u deterdћent u vodu nakon miks; Temperatura vode nije previsoka, odecu u natopljena vodom za više od 15 minuta; neћna ruka ribanje, zapamtite da ne mrdaj energično trljati; isperite nakon pranja s vodom može biti ponovljeno. Druga mogućnost je da hemijskom hemijsko čišćenje.

Prednost:

1. trebalo bi da specijalni materijal, Gaggia tkanina boja je lakse, nije lako da bledi, tako da sada zajednički boju tkanine Gaggia tržišta tekstila je puna boja.

2. osim toga, Gaggia tkanina materijal je transparentan i relativno tvrd, ali takođe kreirati i bujne efekte perspektive i trodimenzionalne lepote. Stoga, za proizvodnju tekstila i garment kompanije često povećanje ingeniozan hollow i predivno vezenu uzorak na originalnoj osnovi Gaggia tkanina i dalje ističe ova tkanina slatke sanjarije.

Prednosti:

Radije naporno, ne odgovara jaknu, ako je neprirodno da Napomena je rad u redu, u suprotnom bi bilo više grubo i grebu, svakako ne mogu da nosim jednog dana. Skupo, svilena odecu za poređenje pažljivo održavanje. Ali svilena Gaggia jeftinije.


Hot Tags: Lejs Gaggia, eugen prediva Lejs, Kine, proizvođači, fabrika, trgovina na veliko
Feedback
Contact Us

JiaShan bogatih tekstilne trgovanja Co., Ltd

TEL: +86-573-84012726/84012986

M/DOTERIVANJE +8618057327337

FAKS: +86-573-84134111

E-mail: lily@flyerlace.com

Adresa: No.518 JiaShan aveniji, sobi 1001-1011, QiaoKe trgovanje zgradu centra, JiaShan(CN)

Sajt: http://www.flyerlace.com/

Hot tags: elastic lace trim chemical lace fabric embroidered lace fabric embroidered lace elastic tricot lace

Copyright © Jiashan bogatih tekstilne trgovanja Co., Ltd